Here we have some of the articles written about BellaCarne, published in some of the most important italian press. Many journalists found themselves attracted to BellaCarne’s innovative concept which unites the tradition of jewish cuisine alongside a bistrot formula, creating a contemporary yet traditional space. Many journalists were impressed by our formula, and so here is a collection of some significant articles: Enjoy!
- The New York Times – When in Rome… Yes, you can have Rice on Passover
- Scatti di Gusto: Kosher a 30 euro: la sfida di Bellacarne che apre al centro di Roma.
- Scatti di Gusto: Diversamente carbonara. Sarà amore con il manzo al posto del maiale e senza pecorino?
- La Repubblica: New Entry d’Autunno
- Via dei Gourmet Apre a Roma Bellacarne
- Il Bloggatore Cucina: Kosher a 30 euro: la sfida di Bellacarne che apre al centro di Roma
- Cento Presine: Apre a Roma il ristorante BellaCarne, cucina kasher nel cuore del Ghetto ebraico
- Wine & Design: Cercando Posti Nuovi
- Aroma: Bella Carne
- Puntarella Rossa: Nuove aperture a Roma autunno inverno 2013
- Corriere della Sera: Roma e il gusto per la cucina: boom di nuove tavole e mescite
- Repubblica: I piaceri della tavola
- Corriere della Sera: I ministri di Netanyahu a cena